Het gezicht achter Très Joli Catering

Dat ben ik: Jolanda van der Wal-Vaas, geboren op 10 februari 1982, mama van Tim en Demi en getrouwd met Rob, kok bij restaurant Luden in Utrecht.

Van jongs af aan vond ik het al heerlijk om te bakken en mijn moeder te helpen met hapjes maken. Op de Hoge Hotelschool Maastricht heb ik de basis kooktechnieken geleerd. Naast mijn opleiding en later ook naast mijn baan, heb ik in de horeca gewerkt, zowel in de bediening als in de keuken.

In mijn vrije tijd pakte ik met verjaardagen flink uit met themataarten voor de kinderen en uitgebreiden schalen hapjes voor de volwassen gasten. Steeds vaker werd ik gevraagd om voor anderen ook taarten te maken, babyshowers te organiseren en zelfs een bruiloft te cateren. Toen mijn baan bij de bank op hield te bestaan, was daar mijn kans om van mijn passie mijn bedrijf te maken. En zo ontstond Très Joli Catering.  

© 2017 Très Joli Catering - Lijsterbeslaan 28 Loosdrecht - T 035 888 42 68 - M 06 4097 19 08 - info@tresjolicatering.nl

webdesign & cms - reclamebureau scriptus design